Wednesday, October 16, 2013

Tadi mak marah betul. Salah adik cuma terlupa nak tutup air yang ditadah. Paip bocor, jadi setiap hari kena tutup air. Air mahal. Mak mungkin stress kerana beban hutang yang ditanggung. Bagi mak, nak bayar air pun rasa perit.

Aku.... nak jadi orang kaya. Boleh tolong mak dan abah. Aku tak mau mak n abah tension fikir hutang, duit tak cukup, nak beli baju baru pun rasa mahal. Nilai wang sangat berbeza daripada perspektif setiap individu. Bagi orang kaya, duit seringgit tidaklah terlalu bermakna dan senang dibelanjakan untuk memenuhi kehendak mereka. Nilai seringgit sangat berbeza daripada perspektif orang miskin. Dalam sehari, nilai satu ringgit ini mampu memenuhi keperluan hidup mereka. Cukup.

Duit bukanlah segalanya, tapi segalanya memerlukan duit.

Ramai orang bekerja untuk duit tapi sedikit yang duit bekerja untuk mereka.

***********************************************

Kalau anda juga berada seperti situasi diatas.. saya ingin memberikan anda peluang. peluang yang orang lain tak tahu, atau mungkin taknak ambik tahu. atau buat2 tak tahu.

siapa kita dan siapa mereka.

kalau mereka hobinya berbelanja dan bercuti ke luar negara...

kita hobi memikirkan duit jatuh ke riba. angan-angan.

angan-angan bukanlah satu impian. impian digilap dari semasa ke semasa walhal angan-angan cuma membayangkan sesuatu yang indah tanpa dan terus berharap tanpa ada usaha.

Impian, semua orang ada impian juga.

cuma, impian itu kadangkala tenggelam kerana sifat putus asa dan tidak mencuba.

Saya mahu memberikan peluang untuk anda. peluang menjana pendapatan pasif. yang mana semua orang berjaya seperti Robert Kiyosaki yang mana sumber pendapatan mereka adalah daripada pendapatan pasif!

Testimoni salah seorang agen:
Minggu ni je aku berjaya jual RM400! Kawan-kawan semua mintak sampai tak sempat nak tambah modal. nasib baik ada kawan aku pun jual sekali. tak sanggup nak hampakan perasaan diorang. boleh tolong sesama kawan.

----> Kawan anda nak join pun keuntungan milik anda sepenuhnya

Wise man (Investor):
Use money to generate more money.

Saya mahu tolong anda...
Pm page ini dengan segera dan jangan lepaskan peluang ini.

https://www.facebook.com/TopupDeen


0 comments:

✦ Popular Post ✦

 
Welcome here :)
 Percuma je!!