Monday, July 1, 2013

Cenderahati dari Mesir daripada Vlogger Qawiem :D

Salam, baru-baru ini teringat tentang contest komen terakhir untuk satu post daripada page Qawiem Khairi sempena pulang ke tanah air. Vlogger Langit Ilahi. Aku pun cuba-cuba la mana tau boleh dapat. hehe. dan..... bila last-last tu memang semangat gila ni tunggu QK bila nak sampai Malaysia ni.. tak sabar nak tau pemenangnya. lama tunggu. tak stop2 komen tu. berlawan dengan Nuruddin ni. sebelum tu ramai jugak. tapi diorang dah give up. last skali kami dua orang dapat XD

hadiah apa itu? 

Tak pergi TeenAce. pada awalnya aku cuba dapatkan tiket percuma Langit Ilahi. Hashtag #TeenACE tapi dah give up. sebab rasa macam malas pula. huhu maka tak dapat la nak menuntut cenderahati Qawiem Khairi.. T_T

pengumuman pengumuman ^_^
Bila agaknya boleh tuntut ya. ^_^ malulah pulak i. hahaha. dulu bukan main excited. ceh. ada rezeki satu hari nanti dapat la jumpa vlogger terkenal tu... hehe

#start tengok vlog dia dari V5-Sudikah Awak...


terus terpikat. ecece tipu je. terus tersentap. haha. very good vlogger :)



2 comments:

Haryanie Yusraa said...

wah.. awak ka sorang lagi tu.. bestnyaa.. :D

Shafiqah Norshahfandi said...

ya.. hee :)

✦ Popular Post ✦

 
Welcome here :)
 Percuma je!!